Події

Монастирський розраховує на співпрацю з офіцерами МВС і обіцяє показати ефективні результати роботи

Новопризначений міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський наголошує на необхідності координації всіх структур, які входять до складу МВС, і сподівається на співпрацю зі справжніми офіцерами, котрі працюють у відомстві.

"Я розумію, що не все вийде зробити одночасно, але той процес, який ми розпочнемо, однозначно буде видимий громадянському суспільству і вам, пане президенте... Я сподіваюся на співпрацю зі справжніми офіцерами, які працюють у МВС", - сказав Монастирський у п'ятницю на представленні його главою МВС за участю президента та прем'єр-міністра.

Також він наголосив на важливості координації всіх структур, які входять до складу МВС.

Монастирський знову наголосив на пріоритетах роботи відомства, зазначивши, що увага буде зосереджена на боротьбі з організованою злочинністю, також буде приділено увагу посиленню роботи Національної поліції, продовженню проекту "Поліцейський офіцер громади", реформі Держприкордонслужби та безпеці на дорогах.

"Я вважаю, що справді перше й найголовніше - це довіра до правоохоронних органів", - наголосив він.

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль привітав новопризначеного главу МВС і вручив йому посвідчення міністра.

"Це висока відповідальна посада, і бути членом Кабміну - не лише велика честь, а й велика відповідальність. Міністерство надзвичайно потужне ... Вам дається можливість проявити справді реформаторські здібності", - сказав Шмигаль.

При цьому прем'єр додав, що досвід Монастирського на посаді керівника профільного комітету парламенту "стане дуже хорошою підставою для продовження успішної роботи міністерства".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ