Події

Гендиректора Реєстру судноплавства України викрито в хабарництві

Генеральний директор Державного підприємства "Класифікаційне товариство Реєстр судноплавства України", яке належить до сфери управління Міністерства інфраструктури України, і головний спеціаліст цього підприємства затримані після отримання неправомірної вигоди, повідомив Офіс генпрокурора в суботу.

"За даними слідства, службовці вимагали від представника підприємства $2 тис. за сприяння у складанні сертифіката і свідоцтва, які дали б змогу підприємству здійснювати господарську діяльність", – наголошується в повідомленні.

Тривають першочергові слідчі дії, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Головного слідчого управління Національної поліції України при оперативному супроводі Управління стратегічних розслідувань в Одеській області департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

В Офісі генпрокурора нагадали, що відповідно до ч.1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинною у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її провину не буде доведено в законному порядку та встановлено обвинувальним вироком суду.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ