Події

Чоловікові, який поранив поліцейського і двох цивільних у Голосіївському районі Києва, повідомлено про підозру

Слідчі поліції повідомили про підозру чоловікові, який 7 липня відкрив стрілянину в житловому будинку в Голосіївському районі Києва і поранив трьох людей, зокрема поліцейського.

"Дії підозрюваного кваліфіковані як замах на вбивство працівника правоохоронного органу у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків та замах на вбивство двох осіб (ст. 348 КК України, ч. 2 ст. 15, п. 1. ч. 2 ст. 115 КК України). Наразі до Голосіївського районного суду скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури.

Згідно з повідомленням, 7 липня близько 11:00 житель квартири в будинку на Голосіївському проспекті через зачинені двері зробив постріли з мисливської рушниці в бік правоохоронців, які прибули на виклик, поранивши при цьому одного поліцейського, а також двох цивільних осіб, що стояли поруч. Патрульний дістав вогнепального поранення лівої кисті з множинними переломами кісток, ще один потерпілий - вогнепального поранення голови, шиї, грудної клітини і живота, інша людина - осколкових ушкоджень правого плечового суглоба.

Зловмисник відмовлявся відкрити двері, погрожував відкрити вогонь і зробив спробу підпалити квартиру. Задля затримання стрілка було проведено спецоперацію із залученням спецназу. Під час невідкладного обшуку в квартирі виявлено та вилучено рушницю, з якої імовірно було скоєно постріли. Слідчі дії тривають.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ