Події

Прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом стрілянини в Голосіївському районі Києва

Київська міська прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом стрілянини в Голосіївському районі Києва в середу, наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру, повідомляє прес-служба прокуратури.

"За фактом інциденту розпочато кримінальне провадження за ст. 348 (посягання на життя співробітника правоохоронного органу у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) КК України. Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру", - йдеться в повідомленні.

Слідчі дії тривають. Встановлюють усі обставини події. Постраждалим надають медичну допомогу.

Досудове розслідування здійснює Голосіївське управління поліції в м. Києві під процесуальним керівництвом Голосіївської окружної прокуратури міста Києва.

Як повідомлялося, в Києві в середу, 7 липня, у квартирі на проспекті Голосіївському сталася стрілянина, внаслідок якої був поранений поліцейський і цивільний, стрілок зачинився в приміщенні.

Згідно з попередніми даними, близько 11:00 наряд патрульної поліції прибув на виклик про конфлікт у квартирі на проспекті Голосіївському. Під час з'ясування обставин події мешканець квартири через зачинені двері зробив постріли з мисливської рушниці в бік правоохоронців, поранивши одного поліцейського й цивільну особу. Поліцейський отримав вогнепальне поранення руки, а інша людина поранення в обличчя.

Зловмисник зачинився в зазначеній квартирі, правоохоронці вели з ним переговори, згодом чоловік вчинив спробу підпалити квартиру.

Для затримання зловмисника було введено спецоперацію, залучено спецпризначенців. Під час штурму чоловіка вдалося затримати.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ