Події

У Польщі в озеро впав гелікоптер з українцями на борту, всіх госпіталізували

Трьох громадян України госпіталізували в Польщі у вівторок після падіння гелікоптера, в якому вони перебували, у воду, повідомляє сайт польської радіостанції RMF FM.

"Відомо, що в гелікоптері летіли громадяни України, які проживали в Польщі. Найбільш постраждалу жінка доправили до лікарні в Гіжицько з травмою хребта. Її 17-річну дочку, теж із пошкодженим хребтом, доправили в Ольштин гелікоптером Польської медичної авіації. Пілота доставили на об'єкт у Гіжицько для спостереження", - йдеться в повідомленні.

Аварії зазнав приватний гелікоптер, аварія сталася на озері Талти у Вармінсько-Мазурському воєводстві. Інформацію про подію рятувальники отримали о 9:26. За інформацією свідків події, незабаром після зльоту в гелікоптера виникли проблеми з двигуном, поступово він почав опускатися, доки не впав у воду. Машина повністю затонула. Туристи, які проходили катером неподалік, допомогли трьом постраждалим вибратися з водойми, після чого пасажирів гелікоптера доправили до лікарні.

О 12:00 пожежники-водолази підтвердили, що інших людей усередині затонулої машини немає, відтак гелікоптер підняли з дна та відбуксирували до причалу.

Поліція під контролем прокуратури розпочала розслідування аварії вертольота. Встановлено, що льотчик був тверезий, причому з допиту очевидців випливає, що він безуспішно намагався посадити машину на поверхню землі.

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ