Події

Аваков обговорив із главою КМЄС пріоритети МВС України на найближче майбутнє

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков у п'ятницю, 2 липня, зустрівся з главою Консультативної місії Європейського Союзу в Україні (КМЄС) Антті Хартікайненом, повідомляє прес-служба МВС України.

"Під час зустрічі Арсен Аваков повідомив про пріоритети МВС на найближче майбутнє, зокрема в контексті реалізації проекту "ПРАВО" та запровадження в усіх територіальних підрозділах поліції автоматизованої електронної системи обліку затриманих осіб (Custody Records)", - зазначено в повідомленні.

Крім того, Аваков наголосив на необхідності включення всіх компонентів сектору громадянської безпеки до взаємодії з КМЄС, зокрема Національної гвардії та Державної міграційної служби, оскільки мета КМЄС - надання стратегічних консультацій із реформування сектору громадянської безпеки та приведення до європейських стандартів.

"Консультативна місія ЄС була і залишається нашим стратегічним партнером", - зазначив міністр.

Він також привітав Хартікайнена з пролонгацією і розширенням мандата КМЄС в Україні та подякував за постійне сприяння в реалізації євроінтеграційних прагнень МВС, зокрема за масштабну підтримку в реалізації спільних проектів.

У свою чергу Хартікайнен подякував Авакову за підтримку євроінтеграційних прагнень.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ