Події

В Одесі затримали підозрюваного в крадіжці, який втік з-під конвою

В Одесі правоохоронці затримали підозрюваного в крадіжці, який напередодні втік з-під конвою під час обрання запобіжного заходу, повідомляє прес-служба поліції Одеської області.

"Городянина, 1985 року народження, викрили днями в одному з офісних приміщень, куди він проник за комп'ютерною технікою. За даним фактом було розпочато провадження у ч.3 ст.15 та ч.3 ст.185 (крадіжка - ІФ) Кримінального кодексу України, в рамках якого зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу. Вчора під час обрання запобіжного заходу у Приморському районному суді Одеси чоловік, намагаючись уникнути відповідальності, сховався", - зазначається в повідомленні.

Для затримання втікача керівництвом ГУ Нацполіції області відразу ж була введена в дію спеціальна поліцейська операція "Сирена", і через кілька годин місцезнаходження чоловіка було встановлено. Він переховувався в одній з квартир, що належить його знайомим.

Підозрюваного доставили до територіального відділу поліції. Вирішується питання про обрання правопорушнику запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ