Події

На Донбасі російські найманці сім разів порушили режим припинення вогню, зафіксовано застосування БПЛА типу "Орлан-10"

Російські найманці з початку поточної доби сім разів порушили режим припинення вогню, українські військовослужбовці не постраждали, повідомили у прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"Із початку доби, 25 червня, зафіксовано сім порушень. У районі Водяного, що на Приазов'ї, ворог двічі здійснив обстріл позицій об'єднаних сил із автоматичних станкових, ручних протитанкових, підствольних гранатометів та стрілецької зброї. Неподалік Золотого-4 російські найманці вели вогонь із ручних протитанкових гранатометів, а біля Авдіївки - з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні штабу ООС на сторінці у Facebook.

Крім того, в районі населених пунктів Катеринівки та Авдіївки зафіксовано прольоти ворожих безпілотних літальних апаратів типу "Орлан-10" із перетином лінії розмежування. БПЛА противника були вчасно подавлені засобами РЕБ.

"Бойових втрат серед особового складу об'єднаних сил немає. На обстріли противника українські захисники відкривали вогонь", - додали в штабі.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ