Події

Для українців, які прибувають із окупованих територій, скасована обов'язкова самоізоляція та обсервація

Кабінет Міністрів України скасував обов'язкову самоізоляцію та обсервацію для українців, які прибувають із тимчасово окупованих територій.

"Для громадян України, які прибувають на підконтрольну уряду територію з тимчасово окупованих територій України, з 17 червня 2021 року скасовано обов'язкову самоізоляцію та обсервацію, оскільки з 17 червня на території України встановлюється "зелена" зона рівня епідемічної небезпеки", - повідомляє прес-служба Міністерства реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

У відомстві зазначають, що відповідними змінами передбачається звільнення від обов'язкової самоізоляції та обсервації громадян України, які прибувають і з тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей, і з тимчасово окупованої території Криму на контрольовані урядом України території, коли на території України встановлено "зелений" рівень епідемічної небезпеки.

Також на період, коли на території України встановлено "зелений" рівень епідемічної небезпеки, поточний контроль за допомогою мобільного застосунку "Дій вдома" не здійснюється.

У міністерстві звертають увагу, що на період "зеленого" рівня не потрібні також ПЛР-тестування.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ