Події

Арахамія звернувся до ОПЗЖ із проханням замінити Кузьміна в Комісії з вагнерівців

Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія звернувся до фракції "Опозиційна платформа - За життя" з проханням замінити нардепа Рената Кузьміна у Тимчасовій слідчій комісії з розслідування можливих протиправних дій представників державної влади, які сприяли порушенню державного суверенітету і територіальної цілісності і несли загрозу націнтересам і безпеки на іншого представника політсили, повідомила нардеп, голова ТСК Мар'яна Безугла.

Текст звернення Арахамії Безугла розмістила на своїй сторінці в Facebook у середу ввечері. Причиною ініційованої заміни стала позиція глави ТСК.

"На жаль, беручи до уваги питання безпеки застереження в ході предметної підготовки до роботи ТСК з розслідування дій посадових осіб проти суверенітету України, не вважаємо за можливе працювати, маючи заступником голови ТСК пана Рената Кузьміна", - написала Безугла.

Зі свого боку, Кузьмін назвав лист Арахамії очікуваним.

Він нагадав, що згідно із законом про ТСК Слідча комісія "з вагнерівців" повинна була вже місяць як почати роботу і за цей час провести не менше двох засідань. "На жаль, Мар'яна Безугла замість розслідування "справи вагнерівців" формує склад Комісії зі зручних і піддатливих "підлеглих", - наголосив Кузьмін на своїй сторінці в Facebook.

"Як думаєте, з якою метою їй потрібен "інший" заступник? Вона дійсно має намір розслідувати справу про зраду на Банковій і зриві спецоперації із затримання найманців? А може цю комісію створили спеціально для того, щоб "відмазати" зрадників батьківщини, які "злили" спецоперацію ворогові і Мар'яна просто "відпрацьовує номер"? Схоже, на нас чекає цікаве продовження", - написав парламентарій на своїй сторінці.

Він пообіцяв опублікувати відповідь керівництва ОПЗЖ на офіційне прохання політфракції "Слуга народу".

 

 

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ