Події

Український військовий отримав поранення в результаті обстрілу поблизу Луганського на Донбасі

Військовослужбовець Збройних сил України в середу ввечері отримав осколкове поранення в результаті обстрілу з боку російських найманців біля Луганського на Донбасі, повідомили в Оперативно-тактичному угрупованні '' Північ ''.

"Сьогодні, 16 червня, в районі проведення операції Об'єднаних сил у смузі відповідальності ОТУ "Північ" близько 19.30 у результаті обстрілу озброєними формуваннями Російської Федерації позицій наших підрозділів поблизу населеного пункту Луганське військовослужбовець ЗС України отримав осколкове поранення", - йдеться на сторінці ОТУ в Facebook у середу ввечері.

Пораненому оперативно надали першу медичну допомогу. Його евакуювали до лікувального закладу. У ОТУ зазначили, що стан здоров'я військовослужбовця - задовільний.

"На обстріл противника наші військові відкрили вогонь", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що на місці події працюють посадові особи військової частини і група оперативного реагування Військової служби правопорядку ЗС України.

Раніше в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил повідомлялося, що 16 червня противник тричі порушив режим припинення вогню з початку доби, українські військовослужбовці при цьому не постраждали.

Зі свого боку, Рава-Руська міська територіальна громада в соцмережі Facebook повідомила, що в середу, 16 червня, в зоні проведення ООС на Донбасі загинув український військовослужбовець, уродженець м Рава-Руська на Львівщині.

 

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ