Події

"Укрспецекспорт" підписав перший контракт у рамках міжнародної виставки "Зброя та безпека – 2021”

ДК “Укрспецекспорт”, що входить до складу Укроборонпрому, підписала перший контракт на модернізацію та ремонт літака Військово-повітряних сил (ВПС) Пакистану в рамках роботи XVII Міжнародної спеціалізованої виставки "Зброя та безпека – 2021".

Так, під час другого дня роботи виставки укладено контракт з пакистанськими партнерами на ремонт літака-заправника Іл-78, що може використовуватись як військово-транспортний літак та призначений для дозаправки у повітрі військових повітряних суден.

“За останній рік це вже другий укладений контракт на ремонт Іл-78 для ВПС Пакистану. У червні 2020 року "Укрспецекспорт" переміг у тамтешньому багатомільйонному тендері на ремонт літака-заправника. За його результатами ДК “Укрспецекспорт” уклала з Управлінням закупівель Військово-повітряних сил Пакистану контракт на ремонт військових літаків. Контракт успішно виконав Миколаївський авіаремонтний завод, що входить до складу Концерну", – зазначає Генеральний директор державної компанії "Укрспецекспорт" Вадим Ноздря.

Крім того, протягом другого дня роботи виставки "Зброя та безпека – 2021" керівники Укрспецекспорту провели низку переговорів з іноземними делегаціями високого рівня, зокрема Польщі, Литви, Словаччини, Єгипту, Нігерії, В’єтнаму, ОАЕ.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ