Події

Двоє військовослужбовців ЗС України отримали осколкові поранення в результаті вибуху невідомого вибухового пристрою на Донбасі

Двоє військовослужбовців Збройних сил України отримали осколкові поранення в результаті вибуху невідомого вибухового пристрою, обидва госпіталізовані, повідомили в Оперативно-тактичному угрупованні (ОТУ) ''Схід''.

"Сьогодні, 14 червня, в зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання ''Схід'' у результаті вибуху невідомого вибухового пристрою двоє військовослужбовців отримали осколкові поранення", - сказано на сторінці ОТУ в Facebook у понеділок увечері.

Поранені доставлені до лікувального закладу, де їм надали медичну допомогу.

"Один військовослужбовець перебуває в задовільному стані, стан здоров'я іншого - середньої тяжкості", - уточнили в ОТУ.

Обставини з'ясовуються, на місці події працюють представники військової частини і робоча група Військової служби правопорядку ЗС України.

Раніше в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил повідомлялося, що російські найманці на Донбасі двічі порушили режим припинення вогню, українські військовослужбовці не постраждали.

"З початку поточної доби зафіксовано два обстріли з боку російських окупантів. Біля Новотошківського ворог відкривав вогонь зі станкових протитанкових, ручних протитанкових, підствольних гранатометів і стрілецької зброї. Поблизу Водяного, що на Приазов'ї, противник двічі обстріляв наші позиції з автоматичних станкових, ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів", - сказано в повідомленні на сторінці штабу в Facebook.

 

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ