Події

Перші 20 осіб уже перебувають у процесі виселення з державних дач у Кончі-Заспі та Пущі-Водиці - Данілов

У Кончі-Заспі та Пущі-Водиці розпочався процес виселення осіб, які мешкають на державних дачах, заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов.

"Стосовно виконання протокольного рішення від 14 травня 2021 року про необхідність урегулювання питання використання об'єктів державної власності. Йшлося саме про Кончу-Заспу, про Пущу-Водицю. На сьогодні ми отримали перший звіт із цього питання і можемо вам доповісти, що перші 20 осіб наразі перебувають у процедурі виселення", - розповів Данілов на брифінгу після засідання РНБО у п'ятницю.

Він також оголосив список тих, хто перебуває в процесі виселення. Серед них - екс-генпрокурор Святослав Піскун, екс-міністр охорони здоров'я України Раїса Богатирьова, колишній міністр юстиції Олександр Лавринович, колишній міністр освіти і науки Дмитро Табачник і його колишній заступник Віктор Івченко, колишній віце-прем'єр-міністр Іван Васюник, екс-міністр вугільної промисловості України Віктор Тополов, колишній віце-прем'єр-міністр Володимир Семиноженко та інші.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ