Події

Жінка-поліцейський викрадала наркотики з речдоків і перепродавали їх наркозалежним в Одеській області

Служба безпеки України викрила діяльність організованого наркоугруповання, до якого входила працівниця одного з райвідділів Головного управління Нацполіції в Одеській області, яка викрадала наркотики з речових доказів, повідомляє прес-служба СБУ в четвер.

Як повідомляється, зловмисники збували наркотики і психотропи місцевим наркозалежним особам. Продавали самі і через підконтрольних наркодилерів.

"Співробітники і слідчі спецслужби, зокрема, задокументували, що співробітниця поліції підмінила речові докази, а саме 0,5 кг кокаїну. Він був вилучений у минулому році в рамках кримінального провадження, після проведення відповідних експертиз. Кокаїн наркоділки намагалися реалізувати дрібними партіями", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що під час обшуків за місцем проживання фігурантів кримінального провадження і за місцем роботи співробітниці поліції правоохоронці вилучили ще кілька грамів кокаїну.

У рамках кримінального провадження, розпочатого слідчими Управління СБУ в Одеській області, за ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, тривають слідчо-оперативні дії.

"Встановлюється можлива причетність до протиправної діяльності інших посадових осіб поліції", - наголошують у спецслужбі.

Операція з викриття незаконної діяльності проводилась під процесуальним керівництвом Одеської обласної прокуратури.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ