Події

Зеленський дякує Байдену за рішення про додаткові поставки в Україну вакцини від COVID-19

Президент України Володимир Зеленський подякував президенту США Джо Байдену за рішення про додаткові поставки в Україну вакцини від COVID-19, зазначивши, що допомагаючи один одному, пандемію можна буде подолати.

"Вдячний за рішення президента США Джо Байдена щодо додаткових поставок в Україну вакцини від COVID-19. Стратегічне партнерство України і США пізнається у вирішенні саме таких глобальних викликів. Вірю, що підтримуючи і допомагаючи один одному, зможемо, нарешті, подолати пандемію", - написав Зеленський на сторінці в Twitter.

Як повідомлялося, Адміністрація президента США Джо Байдена представила пропонований план розподілу перших 25 млн доз вакцин від COVID-19, які зокрема отримає Україна.

"Приблизно 6 мільйонів будуть спрямовані на регіональні пріоритети і партнерам-отримувачам, включно з Мексикою, Канадою і Республікою Корея, Західним берегом і сектором Гази, Україною, Косово, Гаїті, Грузією, Єгиптом, Йорданією, Іраком та Єменом, а також передовими працівниками Організації Об'єднаних Націй", - йдеться в повідомленні на сайті Білого Дому в четвер.

Зазначається, що адміністрація оголосила про свою програму надання не менше 80 млн доз вакцини від США до кінця червня і про план для перших 25 мільйонів доз вакцини.

 

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ