Події

У благодійному "Пробігу під каштанами" в Києві взяли участь майже 11 тисяч осіб

у 28-му щорічному благодійному "Пробігу під каштанами", який проводився в неділю в Києві, взяли участь майже 11 тисяч осіб, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"До участі в благодійному "Пробігу під каштанами" цього року зареєструвалися близько 11 тисяч осіб... Пробіг проходив з дотриманням карантинних норм і обмежень – учасники пройшли температурний скринінг, дотримувалися дистанції, старти були організовані хвилями", – йдеться в повідомленні.

У ньому зазначається, що у зв'язку з карантинними обмеженнями цього року організатори благодійного проекту підготували два формати проведення 28-го "Пробігу під каштанами".

"До пробігу могли приєднатися онлайн всі охочі, незалежно від часу і місця участі. Для цього необхідно завантажити безкоштовний мобільний додаток Strava, зареєструватися в ньому і приєднатися до групи "Пробіг під каштанами", – повідомляють в КМДА.

Там нагадують, що перший "Пробіг під каштанами" відбувся ще в 1993 році, і відтоді "є традиційною частиною святкування Дня Києва".

"Щорічно Пробіг нагадує про проблему вроджених вад серця і можливості її вирішення. Зібрані під час цієї спортивної події внески йдуть на закупівлю необхідного обладнання для науково-практичного медичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України. Зокрема, минулого року було придбано новий наркозно-дихальний апарат A7 (Mindray)", – наголошують у КМДА.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ