Події

Українські військові на Донбасі потрапили під снайперський вогонь, один боєць загинув

У четвер, 27 травня, російські найманці на Донбасі знову порушили режим припинення вогню, внаслідок чого загинув один український військовослужбовець, повідомляє прес-служба оперативно-тактичного угруповання "Північ".

"Російсько-окупаційні війська порушили режим припинення вогню і здійснили прицільний обстріл позицій українських захисників неподалік населеного пункту Новотошківське. Внаслідок снайперського пострілу один військовослужбовець із складу об'єднаних сил отримав кульове поранення, не сумісне з життям", – ідеться в повідомленні.

У ньому зазначається, що у відповідь на дії російських найманців українські військовослужбовці відкрили вогонь у відповідь.

Наразі на місці події працюють посадові особи бригади та група оперативного реагування Військової служби правопорядку ЗС України.

"Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представникам ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін", - повідомляють у прес-центрі тактичного угруповання "Північ".

Як повідомлялося, 26 травня російські найманці чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, внаслідок чого постраждав один український військовослужбовець і один мирний житель.

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ