Події

Керівника заводу "Арсенал" підозрюють у незаконній приватизації майна

Керівнику казенного підприємства спеціального приладобудування "Арсенал" повідомлено про підозру за фактом незаконної приватизації державного майна, повідомляється на сайті Офісу генерального прокурора.

За даними слідства, керівник заводу в 2011 році, у змові з посадовцями Національного космічного агентства України, Фонду державного майна України та підприємства, незаконно відчужив на користь товариства з обмеженою відповідальністю приміщення казенного підприємства загальною площею 9,5 тис. кв. м на вул. Московській у Києві. Проте відповідно до законодавства держмайно, яке було передано казенному підприємству в управління, включено до переліку об'єктів, які не підлягають приватизації.

Дії чиновника кваліфіковано за ч. 2 ст. 233 Кримінального кодексу України (незаконна приватизація держмайна у великих розмірах або вчинена групою осіб за попередньою змовою). Встановлюють інших осіб, причетних до вчинення кримінального злочину. Досудове розслідування в кримінальному провадженні здійснюють слідчі Державного бюро розслідувань.

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ