Події

Правоохоронці затримали двох найвпливовіших в Україні злодіїв у законі

В Україні затримали двох найвпливовіших злодіїв у законі на прізвисько "Умка" та "Лаша Сван", їм інкримінується встановлення та поширення злочинного впливу у відповідному кримінальному статусі, повідомляє Управління комунікацій Національної поліції України.

"Правоохоронці встановили всі сфери їхньої діяльності та зв'язку. Ці особи з "верхівки" злочинного світу утворювали злочинні угруповання та контролювали через своїх представників криміналітет у державі, підбурювали до вчинення нових злочинів та призводили до появи додаткових загроз для безпеки громадян", - йдеться в повідомленні на сайті Нацполіції у четвер уранці.

У Нацполіції зазначається, що обидва підозрюваних вважалися одними з найвпливовіших злодіїв у законі в Україні та контролювали криміналітет одразу у декількох областях - Дніпропетровській, Одеській, Миколаївській, Запорізькій та частині Західного регіону.

"Наразі слідчі за погодженням із процесуальними керівниками готують їм повідомлення про підозру за ст. 255-1 КК України. Тривають обшуки", - підсумували в Нацполіції.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ