Події

Свириденко, Милованов і Литвиненко введені в конкурсну комісію з директора Бюро економічної безпеки

Президент України Володимир Зеленський підписав указ, який вводить у дію рішення Ради нацбезпеки і оборони, згідно з яким радник глави Офісу президента Тимофій Милованов, заступник голови ОП Юлія Свириденко та директор Націнституту стратегічних досліджень Олександр Литвиненко вводяться до складу комісії з проведення конкурсу на посаду директора Бюро економічної безпеки.

Відповідний указ №197/2021 разом із зазначеним рішенням РНБО від 14 травня 2021 року було оприлюднено на сайті президента у вівторок.

"Визначити членами комісії з проведення конкурсу на посаду Директора Бюро економічної безпеки України: Литвиненка Олександра Валерійовича - директора Національного інституту стратегічних досліджень; Милованова Тимофія Сергійовича - радника керівника Офісу Президента України поза штатом, виконуючого обов'язки генерального директора державного підприємства "Національний фонд інвестицій України"; Свириденко Юлію Анатоліївну - заступника керівника Офісу Президента України", - йдеться в рішенні РНБО.

Згідно з указом президента, контроль за виконанням рішення РНБО покладається на секретаря Ради Олексія Данілова.

Документ набуває чинності з дня його опублікування.

Як повідомлялося, президент України Володимир Зеленський 22 березня підписав закон "Про Бюро економічної безпеки України" № 1150-ІХ, який Верховна Рада ухвалила 28 січня 2021 року.

Згідно з планом пріоритетних дій уряду, БЕБ має запрацювати у вересні 2021 року.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ