Події

Голова Держприкордонслужби України та представники посольства США обговорили реалізацію проектів міжнародної техдопомоги

Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко провів робочу зустріч із представниками Відділу з правоохоронних питань посольства США в Україні для обговорення стану реалізації проектів міжнародної технічної допомоги.

"Як зазначив голова Держприкордонслужби, - протягом останніх років ця співпраця стала невід'ємною складовою сталого розвитку прикордонного відомства України. Професіоналізм, ефективність і всебічний підхід команд до реалізації проектів дає змогу спільно ухвалювати важливі рішення для зміцнення прикордонної безпеки", - повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Зі свого боку старший радник з питань реформування правоохоронних органів відділу з правоохоронних питань посольства США в Україні Марі Курт подякувала прикордонникам за ефективне впровадження інновацій, а також поінформувала про зміни в проектній команді.

Сторони підтвердили, що залишаються надійними партнерами і докладуть максимум зусиль для успішної реалізації спільних проектів.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ