Події

За минулу добу російські найманці сім разів порушили режим тиші на Донбасі, з початку поточної доби обстрілів не зафіксовано

За минулу добу російські найманці на Донбасі сім разів відкривали вогонь по українських позиціях, із початку поточної доби порушень тиші не зафіксовано, без втрат, повідомили в прес-центрі штабу ООС.

"За минулу добу, 10 травня, в районі проведення Операції об'єднаних сил, збройні формування Російської Федерації сім разів порушували режим припинення вогню... Бойових втрат серед військовослужбовців Збройних сил України за минулу добу немає", - йдеться в ранковому зведенні на сторінці штабу у Facebook у вівторок.

Зокрема, недалеко від населеного пункту Троїцького противник відкривав вогонь із мінометів 120-го калібру, а біля селища Опитного - з мінометів калібру 82-мм.

Поблизу Старогнатівки зафіксовано два обстріли зі стрілецької зброї, ручних протитанкових і підствольних гранатометів. У передмісті населених пунктів Авдіївки, Південного і Водяного російські найманці відкривали вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

"Станом на 7:00 ранку, 11 травня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано", - зазначено у звіті.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ