Події

Харків'янин організував підпільний цех із виготовлення сурогатного алкоголю на території гаражного кооперативу

Житель Харкова організував незаконне виготовлення алкогольних напоїв в одному з приміщень на території гаражного кооперативу, розташованого в Індустріальному районі міста.

"Для виробництва сурогату спирт невідомого походження змішувався з водою, ароматизаторами та іншими харчовими добавками. Готові "горілка" та "коньяк" пакували в пластикові ємності та надалі реалізовували через інтернет та служби експрес-доставки", - повідомляє прес-служба Харківської облпрокуратури.

У рамках кримінального провадження за ч. 1 ст. 204 (незаконне зберігання, транспортування та збут незаконно виготовлених алкогольних напоїв) КК України правоохоронці провели санкціоновані обшуки на території гаражного кооперативу. В результаті обшуків було виявлено та вилучено 540 літрів фальсифікованих алкогольних напоїв, харчові добавки та обладнання для виготовлення сурогату.

Досудове розслідування проводять слідчі Головного управління ДФС у Харківській області, оперативний супровід здійснюють співробітники ГУ ДФС та УСБУ в області. Процесуальне керівництво - Харківська облпрокуратура.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ