Події

На Донбасі російські найманці вісім разів порушили режим припинення вогню, втрат немає - штаб ООС

Російські найманці вісім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі з початку середи, українські військовослужбовці не постраждали, повідомляє прес-служба штабу Операції об'єднаних сил.

"З початку цього періоду зафіксовано вісім порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Зокрема, у передмісті Красногорівки противник вів вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм, великокаліберних кулеметів та станкових протитанкових гранатометів", - йдеться у повідомленні у Facebook.

Неподалік н. п. Водяного ворог також чотири рази відкривав вогонь у бік позицій українських захисників із мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем і стрілецької зброї, а також здійснив дистанційне мінування з ручних протитанкових гранатометів мінами ПОМ-2.

Крім того, в районі населеного пункту Гнутового та Світлодарська ворог здійснив обстріл зі станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів.

"Бойових втрат від початку доби серед наших захисників немає. Про всі факти порушень українська сторона СЦКК повідомила представникам ОБСЄ", - йдеться у повідомленні.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ