Події

Засідання політичної робочої підгрупи ТКГ щодо Донбасу 27 квітня не відбулося - Гармаш

Представник Донецька у Тристоронній контактній групі (ТКГ) з питань Донбасу Сергій Гармаш повідомив, що заплановане на 27 квітня засідання робочої підгрупи з політичних питань не відбулося, оскільки російська сторона продовжує залучати до переговорів "громадську експертку" Майю Пирогову, засуджену в Україні за тероризм.

"Засідання політгрупи не відбулося, воно, як і раніше, блокується Росією спробами втягнути в ТКГ терористку й інших "громадських експертів", - написав Гармаш на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, вчора "замість офіційного засідання з повноважними представниками відбулася неформальна сесія в обмеженому форматі учасників".

Як повідомляв 27 квітня представник Донецька у ТКГ, російська сторона намагається виключити громадських експертів, представників Донецької і Луганської областей від України з переговорного процесу.

Раніше Гармаш неодноразово наголошував, що представники української делегації не братимуть участі в роботі політичної підгрупи ТКГ, доки опоненти залучають до участі засуджену за тероризм й розшукувану в Україні "громадську експертку" Майю Пирогову.

Джерело: https://www.facebook.com/sergiy.garmash/posts/3338313352935457

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ