Події

Російський блогер Сергій Пинзар отримав заборону в'їзду в Україну на три роки за незаконне відвідування Криму

Співробітники Державної прикордонної служби України на 3 роки заборонили в'їзд до країни громадянинові Російської Федерації, котрий прибув теплоходом із Туреччини, і який у 2016 році незаконно відвідував тимчасово окупований Крим.

"Учора ввечері до Чорноморського порту теплоходом із Туреччини прибув громадянин Російської Федерації. Чоловік є відомим російським блогером, який брав участь у популярних реаліті-шоу "Дом-2" і "Свадебный размер 2". Під час бесіди з прикордонниками росіянин підтвердив факт перебування на тимчасово окупованій території АР Крим у 2016 році й повідомив, що на півострів потрапив поромним сполученням через закритий пункт пропуску "Керч", - повідомляє Державна прикордонна служба на сайті.

За порушення вимог закону України "Про забезпечення прав і свобод громадян і правовий режим на тимчасово окупованій території України" росіянинові заборонили в'їзд в Україну терміном на 3 роки.

За даними джерела агентства "Інтерфакс-Україна" в Держприкордонслужбі України, йдеться про російського блогера Сергія Пинзаря.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ