Події

Троє військовослужбовців постраждали під час пожежі у військовій частині у м. Рубіжному на Луганщині, ДБР проводить розслідування

Державне бюро розслідувань (ДБР) розслідує обставини пожежі, що сталася у четвер на території військової частини у місті Рубіжному Луганської області.

"За попередніми даними, на території військової частини сталося займання бензовозів. Унаслідок пожежі троє військовослужбовців дістали опіки різного ступеня тяжкості, поки що вони отримують медичну допомогу в міській лікарні. На місце події для з'ясування обставин терміново прибула слідчо-оперативна група ДБР", - повідомляє прес-служба ДБР.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за статтею недбалого ставлення до військової служби, вчиненого в умовах особливого періоду, крім воєнного стану (ч. 3 ст. 425 КК України). Проводяться першочергові слідчі дії.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює Луганська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері.

Раніше у прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил повідомили, що у м. Рубіжному Луганської області на території однієї з військових частин через займання бензобака автомобіля сталася пожежа. Надалі вогонь перекинувся на чотири бензовози. Унаслідок пожежі постраждав український військовий, його стан задовільний.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ