Події

Україна завжди напоготові, але вітає будь-які кроки щодо зменшення військової присутності та деескалації ситуації на Донбасі - Зеленський

Україна завжди перебуває напоготові, але хоче миру та вітає будь-які кроки щодо зменшення військової присутності та деескалації ситуації на Донбасі, зазначив президент України Володимир Зеленський.

"Зменшення чисельності військ на нашому кордоні пропорційно знижує напругу. Україна завжди напоготові, але вітає будь-які кроки зі зменшення військової присутності й деескалації ситуації на Донбасі. Україна прагне миру. Дякую міжнародним партнерам за підтримку", - написав Зеленський на сторінці у Twitter.

Раніше міністр оборони Росії Сергій Шойгу прийняв рішення завершити перевірочні заходи у Південному та Західному військових округах, оскільки всіх поставлених цілей досягнуто.

Міністр поставив завдання "Генеральному штабу, командувачам військ військових округів і Повітряно-десантних військ спланувати та розпочати з 23 квітня повернення військ до пунктів постійної дислокації, виконати детальний аналіз і підбити підсумки раптової перевірки військ".

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ