Події

Ізраїль із 23 травня почне пускати туристів зі щепленням від COVID-19

Ізраїль із 23 травня почне пускати обмежену кількість мандрівників із щепленням від коронавірусу в складі туристичних груп, повідомляє видання The Times of Israel.

"Настав час для того, щоб унікальна перевага Ізраїлю як безпечної і здорової країни почала допомагати йому відновлювати сили від економічної кризи", - заявила міністр туризму Оріт Фаркаш-Хакоен.

Спочатку до Ізраїлю зможе в'їжджати обмежена кількість туристів у складі туристичних груп. Мандрівникам доведеться здавати ПЛР-тест на коронавірус перед посадкою на літак. Після прильоту до Ізраїлю туристів чекатиме ще один ПЛР-тест і тест на антитіла.

У минулому березні Єрусалим на тлі пандемії заборонив в'їзд багатьом іноземцям. За 2020 рік кількість туристів у країні впала на 81%. Тепер, коли Ізраїль - один із лідерів за темпами вакцинації, влада сподівається відновити туризм.

Минулого тижня ізраїльське управління з питань народонаселення та імміграції оголосило, що іноземці, які перехворіли на коронавірус, або зробили щеплення від нього, зможуть приїжджати до Ізраїлю відвідувати найближчих родичів.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ