Події

Генпрокурор: Для нас важливо знайти організаторів і замовників замахів на Стерненка

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова запевняє, що кримінальні провадження з розслідування посягань на активіста Сергія Стерненка перебуватимуть на її особистому контролі, і буде зроблено все, щоб притягнути до відповідальності осіб, що вчинили замах на Стерненка.

"Для мене кейс щодо Стерненка дуже важливий, тому що траєкторія руху цього кримінального провадження двостороння - сам Стерненко був у статусі підозрюваного, а пізніше отримав вирок суду, але що слідство думає про тих, хто скоював злочин щодо самого Стерненка? Відмовчуватися я не дозволю. Наразі на моєму особистому контролі буде провадження з розслідування посягань на Стерненка. Ми подивимося, наскільки можна прискорити процес пошуку замовників, організаторів переслідування, замахів на Стерненка", - сказала Венедіктова в ексклюзивному інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

За її словами, три кримінальних провадження щодо замахів на Стерненка об'єднані в одне й передані для розслідування до СБУ.

"Наразі мені доповідають раз на три дні, що відбувається у цьому провадженні... Ми зі свого боку зробимо все, щоб розібратися і довести до суду обвинувальний акт щодо осіб, які діяли проти Стерненка", - запевнила генпрокурор.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ