Події

Двоє українських військовослужбовців загинули на Донбасі за минулу добу

 За минулу добу понеділка, 5 квітня, на Донбасі загинули двоє військовослужбовців Збройних сил України, зафіксовано сім обстрілів, повідомили у прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу, 5 квітня, в районі проведення Операції об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації сім разів порушили режим припинення вогню... Внаслідок ворожого вогню двоє військовослужбовців зі складу об'єднаних сил дістали кульові поранення, несумісні з життям", - йдеться у ранковому зведенні на сторінці штабу у Facebook у вівторок.

Українські військові уточнили, що прицільний обстріл позицій противником зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та ручних протитанкових гранатометів проводився в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", біля Авдіївки, Лебединського та Водяного, на Приазов'ї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", поблизу н. п. Золоте-4 російські найманці обстрілювали позиції ООС із гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів, а біля Новоолександрівки - зі стрілецької зброї.

"На обстріл російсько-окупаційних військ наші захисники відкрили вогонь", - наголосили у штабі.

"Станом на 7:00, 6 квітня, обстрілів із боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано", - констатували українські військові.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ