Події

Громадянин Сирії затриманий у харківському аеропорту за спробу підкупу прикордонника

У Харківському аеропорту громадянина Сирії затримали під час спроби передання 1,5 тис. доларів хабаря начальнику одного з підрозділів відділу прикордонної служби "Харків".

Як повідомляє відділ комунікацій Головного управління Національної поліції в Харківській області, затриманий хотів дати хабар, щоб прикордонник допоміг кільком громадянам Іраку безперешкодно перетнути держкордон України в міжнародному пункті пропуску для повітряного сполучення "Харків-авіа".

"Наразі вирішується питання про повідомлення іноземцю про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України та обрання йому запобіжного заходу", - йдеться у повідомленні.

Слідчо-оперативні дії проводили поліцейські відділу спецполіції ГУ Нацполіції в Харківській області під процесуальним керівництвом Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері об'єднаних сил, спільно з оперативними співробітниками відділу внутрішньої безпеки Харківського прикордонного загону та спецназівців прикордонної служби ДОЗОР.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ