Події

Олена Зеленська запросила Бріджит Макрон взяти участь у відкритті україномовного аудіогіда у Версалі

Перші леді України та Франції - Олена Зеленська і Бріджит Макрон - обговорили пріоритетні теми співпраці, серед яких - досягнення цілей "Партнерства Біарріц", зміцнення українсько-французьких культурних зв'язків і подальше впровадження україномовних аудіогідів у Франції, повідомляється на сайті глави Української держави.

Як повідомляється, Олена Зеленська запросила дружину президента Франції взяти участь у відкритті україномовного аудіогіда у Версалі.

"Протягом останнього року ми активно впроваджували україномовні гіди у світових культурних пам’ятках. Я дуже рада, що від адміністрації Версалю ми також отримали згоду. Вже в середині квітня ми плануємо запустити україномовний аудіогід у палаці", - наводить слова Зеленської прес-служба президента.

У свою чергу Бріжит Макрон високо оцінила відданість Олени Зеленської тематиці рівності й рівних можливостей чоловіків і жінок, зазначається в повідомленні

Україна отримала офіційний статус учасниці міжнародної ініціативи рівних прав та можливостей "Партнерство Біарріц" у вересні 2020 року.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ