Події

З початку поточної доби російські найманці на Донбасі тричі порушили режим припинення вогню, українські військовослужбовці не постраждали

З початку поточної доби російські найманці на Донбасі три рази порушили режим припинення вогню, українські військовослужбовці не постраждали, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"Станом на 7:00 ранку 28 березня, зафіксовано 3 обстріли з боку російсько-окупаційних військ. Зокрема, поблизу Талаківки і Водяного, що на Приазов'ї, противник відкривав вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120-го калібру, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. бойових втрат серед військовослужбовців Збройних Сил України за минулу добу немає", - сказано в ранковому зведенні на сторінці штабу ООС у соцмережі Facebook у неділю вранці.

У штабі наголосили, що за минулу добу, 27 березня, російські найманці 11 разів порушили режим припинення вогню в районі проведення операції Об'єднаних сил, зокрема - із забороненого озброєння.

"За минулу добу, 27 березня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 11 порушень режиму припинення вогню. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", по позиціях наших воїнів у селища Шуми окупанти застосували заборонені Мінськими домовленостями міномети 82-го калібру . Поблизу населених пунктів Зайцеве і Луганське російсько-окупаційні війська здійснили обстріл позицій українських захисників використовуючи гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", недалеко від населеного пункту Авдіївка окупанти відкривали вогонь з ручних протитанкових гранатометів , великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а поблизу Водяного, що на Приазов'ї і селища Славне - з гранатометів різних систем. У передмісті Широкине противник вів обстріл зі стрілецької зброї...Бойових втрат серед військовослужбовців Збройних Сил України за минулу добу немає" , - наголосили в штабі ООС.

Про дії російських найманців через українську сторону в СЦКК повідомлені представники ОБСЄ.

"Стосовно дій збройних формувань Російської Федерації повідомлені представники ОБСЄ через Українську сторону СЦКК", - підсумували в штабі ООС.

 

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ