Події

ВАКС обрав екс-начальниці департаменту ПриватБанку Конопкіній запобіжний захід у вигляді 2,74 млн грн застави

Вищий антикорупційний суд (ВАКС) на засіданні 25 березня застосував до колишньої начальниці департаменту підтримки міжбанківських операцій казначейства ПриватБанку Надії Конопкіної запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 2,74 грн за розтрату 8,2 млрд грн, повідомила суддя ВАКС Віра Михайленко під час трансляції суду.

Згідно з рішенням суду, оприлюдненим суддею ВАКС Михайленко під час трансляції засідання, Конопкіну також зобов'язали утримуватися від спілкування з екс-головою правління ПриватБанку Олександром Дубілетом, його екс-заступником Людмилою Шмальченко і здати закордонний паспорт.

За інформацією на сайті Акцент-Банку, Надія Конопкіна наразі обіймає посаду головного бухгалтера зазначеної фінустанови.

Уряд України 18 грудня 2016 року ухвалив рішення про націоналізацію ПриватБанку і влив у його капітал понад 155 млрд грн.

Згідно з даними Нацбанку України, на 1 січня 2021 року за розміром загальних активів ПриватБанк посідав 1-ше місце (568,244 млрд грн) серед 73 банків, що діяли в країні.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ