Події

Жорсткий карантин спрямований на зменшення навантаження на систему охорони здоров'я - Радуцький

 Мета жорстких карантинних заходів - у звільненні місць у лікарнях і зменшенні навантаження на систему охорони здоров'я, заявляє голова парламентського комітету з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький (фракція "Слуга народу").

"Ми хочемо побачити ... зниження кількості ліжок у лікарнях, … повернутися до межі 50%. Сьогодні в Києві більше ніж 70%, в Івано-Франківську - більше ніж 90%. Для нас карантинні заходи - це зменшення навантаження на систему охорони здоров'я", - сказав Радуцький журналістам у четвер у Києві.

Водночас він не бачить підстав для зупинення роботи Верховної Ради через впровадження жорсткого карантину в Києві.

"З огляду на те, що сьогодні треба ухвалювати низку дуже важливих законопроектів... я думаю, що ВР не закриватиметься, я не бачу підстав, щоб ВР закрилася", - сказав Радуцький.

За його словами, остаточне рішення про порядок роботи Верховної Ради в умовах жорсткого карантину в столиці за головою парламенту Дмитром Разумковим.

"Рішення має приймати голова Верховної Ради... Але якщо буде ситуація дуже погана в місті Києві, й у Верховній Раді також, то він прийме таке рішення", - зазначив депутат.

Він нагадав, що минулого року таке рішення приймалося, коли народні депутати працювали в режимі комітетів.

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ