Події

На Донбасі в районі Південного загинув боєць ЗСУ

На Донбасі в районі н.п. Південного в четвер унаслідок обстрілу з боку російських найманців загинув український військовослужбовець, повідомляє оперативно-тактичне угруповання "Північ".

"18 березня збройні формування Російської Федерації вкотре порушили режим припинення вогню та здійснили прицільний обстріл позицій українських захисників з артилерійського озброєння та автоматичної зброї неподалік населеного пункту Південного, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ". В результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець зі складу об’єднаних сил отримав вогнепальне кульове поранення. Воїну оперативно надали першу медичну допомогу, але, на жаль, врятувати життя не вдалося", - йдеться в повідомленні на сторінці у Facebook.

Так, на обстріл противника українські захисники у відповідь відкрили вогонь.

"Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін", - зазначено в повідомленні.

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ