Події

Колишній президент Польщі Лех Валенса напередодні операції на серці просить помолитися за нього

Лауреат Нобелівської премії миру і колишній президент Польщі Лех Валенса записав відеозвернення перед тим, як лягти до лікарні на операцію. Воно опубліковане на його сторінці в Facebook.

"Я не знаю, якою буде воля небес, але з нею завжди доводиться погоджуватися. Помоліться за мене", - таким записом супроводжував Валенса своє звернення.

"Я готовий до двох основних результатів. Не знаючи, коли ми зустрінемося наступного разу, не знаючи, чи зустрінемося ми взагалі, я хочу сказати вам, що робив все, щоб добре служити народу", - сказав він.

За даними газети Super Express, Валенсі зроблять операцію на серці. У його кардіостимулятора лопнув один із електродів. До того ж, 78-річний політик страждає діабетом.

Лех Валенса - польський дисидент, борець із комуністичним режимом. У 1983 році був удостоєний Нобелівської премії миру. Один із засновників і лідерів руху "Солідарність". Обраний президентом Польщі у 1990 році. На виборах 1995 року поступився перемогою у другому турі Олександру Кваснєвському.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ