Події

"Слуга народу" на засіданні фракції в понеділок розгляне президентський законопроект про відповідальність за недостовірне декларування

Депутатська фракція "Слуга народу" на засіданні 15 березня планує розглянути ініційований президентом України Володимиром Зеленським законопроект про обмеження або позбавлення волі за недостовірне декларування і брехню в деклараціях (№4651), повідомляє прес-служба партії.

"У понеділок, 15 березня, відбудеться засідання фракції "Слуга народу". Депутати обговорять важливі законодавчі ініціативи, заплановані на пленарних засіданнях парламенту 16-19 березня. Серед пріоритетних - законопроект щодо вдосконалення відповідальності за декларування недостовірної інформації та неподання декларації (№ 4651)", - наголошується в повідомленні.

Також фракція має намір розглянути законопроекти щодо приватизації об'єктів великої приватизації (№ 4543), про вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин (№ 2194), стосовно продажу землі державної і комунальної власності через електронні аукціони (№ 2195).

Крім того, на порядку денному - розгляд проектів законодавчих актів про кредитування в іноземній валюті (№ 4475, 4398 і 4399).

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ