Події

Мендель: У тому, що поки не відбулися телефонні переговори Зеленського і Байдена немає жодного негативу, президент США ще не встиг повністю сформувати адміністрацію

Прес-секретар президента України Юлія Мендель не бачить негативу в тому, що досі не відбулися телефонні переговори Володимира Зеленського і Джо Байдена, оскільки американський президент ще не встиг сформувати повністю свою адміністрацію.

"У тому, що поки не відбулися телефонні переговори Зеленського і Байдена немає ніякого негативу зараз ... Чомусь ніхто не звертає уваги на те, що Джо Байден не сформував свою адміністрацію. Тобто там навіть не було багатьох людей, з якими можна було зв'язатися. Я, наприклад, з прес-службою (Байдена - ІФ) зв'язалася. Я сказала "ми тут". "Дуже добре, що зв'язалися, давайте залишатися на зв'язку". Але, якщо там половини людей не призначено...", - заявила Мендель в інтерв'ю в програмі "Бацман" на Ютуб увечері в понеділок, 8 березня.

Вона також нагадала, що "з дня інавгурації Байдена минуло лише півтора місяця".

"У Джо Байдена є схильність до результативності, як і у Володимира Зеленського. Поговорити - це добре, а, щоб була дія, то для цього потрібно підготувати платформу. Я думаю, у нас будуть дуже ефективні і сильні переговори, і тут йдеться не просто про дзвінок", - сказала Мендель.

"Контакти між Україною і США постійно відбуваються на певному рівні, ведеться велика робота і між дипломатами, і між різними службами, був обмін листами у президентів", - наголосила вона.

Також Мендель додала, що "запрошення американському президенту про візит в Україну на честь 30-річчя незалежності надіслано. Цього візиту очікують, але нині ще зарано про це говорити".

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ