Події

З початку поточної доби російські найманці один раз порушували режим припинення вогню на Донбасі

З початку поточної доби російські найманці на Донбасі один раз порушили режим припинення вогню, українські військовослужбовці не постраждали, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"Станом на 7:00 ранку, 8 березня, обстановка в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою. З боку російсько-окупаційних військ було зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Так поблизу населеного пункту Водяне, що на Приазов'ї, противник відкривав вогонь у бік наших позицій з гранатометів різних систем і стрілецької зброї", - сказано в ранковому зведенні на сторінці штабу в соцмережі Facebook у понеділок уранці.

У штабі наголосили, що за минулу добу, 07 березня, російські найманці п'ять разів порушили режим припинення вогню в районі проведення операції Об'єднаних сил, зокрема - з забороненого озброєння.

"За минулу добу, 7 березня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано п'ять порушень режиму припинення вогню. Так, поблизу Авдіївки і населеного пункту Лебединське збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції наших підрозділів із застосуванням заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120-го і 82-го калібрів, а також зі станкового протитанкового гранатомета. У населеного пункту Опитне окупанти вели неприцільний вогонь у бік українських позицій з підствольного гранатомета, а поблизу населеного пункту Південне загарбники здійснили прицільні обстріли з протитанкового ракетного комплексу і стрілецької зброї ... Бойових втрат серед українських вояків немає", - зазначили в штабі.

На всі обстріли з боку російських найманців українські захисники відкривали у відповідь вогонь.

"Про всі факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників ОБСЄ", - підсумували в штабі.

 

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ