Події

З початку поточної доби режим припинення вогню на Донбасі не порушувався

З початку поточної доби російські найманці на Донбасі не порушували режим припинення вогню, українські військовослужбовці не постраждали, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"З початку поточної доби, 7 березня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. Обстановка в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою українським воїнами", - сказано в ранковому зведенні на сторінці штабу в соцмережі Facebook у неділю вранці.

У штабі наголосили, що за минулу добу року 06 березня, російські найманці десять разів порушили режим припинення вогню в районі проведення операції Об'єднаних сил, зокрема, із забороненого озброєння.

"Так, поблизу Водяного, що на Приазов'ї і населеного пункту Опитне збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції наших підрозділів із застосуванням заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також зі стрілецької зброї. Неподалік, населених пунктів Піски, Мар'їнка і Павлопіль окупанти застосували проти наших воїнів гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети ... Бойових втрат серед українських вояків немає", - зазначили в штабі ООС.

На всі обстріли з боку російських найманців українські захисники відкривали у відповідь вогонь.

"Про всі факти порушень з боку російсько - окупаційних військ українська сторона в СЦКК повідомила представників ОБСЄ", - підсумували в штабі ООС.

 

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ