Події

Шестеро українців загинули в ДТП автобуса в Польщі, ще 15 госпіталізовані

Шестеро українців загинули, ще 15 госпіталізовані в результаті дорожньо-транспортної пригоди в Польщі, повідомив речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко.

"Польща: поблизу м. Кашице рейсовий автобус Познань-Херсон потрапив у ДТП. 6 громадян України загинули, 15 госпіталізовані", - написав дипломат у своєму акаунті в Twitter у суботу вранці.

Він додав, що консули виїхали на місце події, взаємодіють з місцевою владою і лікарнями для надання консульської допомоги українцям і з'ясування всіх обставин аварії.

За даними польських ЗМІ, трагедія сталася на автостраді А4 у Підкарпатті. У села Луткув поблизу Ярослава автобус з українськими реєстраційними номерами впав з віадука в канаву - 6 людей загинули, 34 отримали поранення, повідомляє RMF FM

Автобус їхав у бік Перемишля, до кордону з Україною. В автобусі було 57 осіб. Всі вони громадяни України.

На місце аварії були відправлені два вертольоти для перевезення поранених: польська служба медичної допомоги з повітря і військова служба MI8. Пасажирів з перевернутого автобуса евакуювали пожежники.

Не постраждалих учасників аварії прийняла місцева школа.

Нині всі постраждалі доставлені в лікарні або гуртожитки. Всього від початку були госпіталізовані 34 людини. 18 осіб, які не потребують госпіталізації, були доставлені в сусідній гуртожиток.

За інформацією https://radio.opole.pl, поранення отримали 26 осіб. "Постраждалих доставили в обласну лікарню в Перемишлі, медичний центр в Ярославі, обласну лікарню №2 в Жешуві, лікарню в Рудні Малій і районну лікарню в Пшеворську і Любачуві", - сказав прес-секретар станції швидкої допомоги в Перемишлі Марек Яновський.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ