Події

Разумков і Кулеба співчувають у зв'язку з катастрофою турецького вертольота та загибеллю турецьких військових

Спікер українського парламенту Дмитро Разумков і міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба висловили співчуття у зв'язку з катастрофою турецького вертольота та загибеллю турецьких військових у Бітлісі (Туреччина).

"Висловлюю найщиріші співчуття у зв’язку із загибеллю турецьких військовослужбовців внаслідок катастрофи гелікоптера у провінції Бетліс. Бажаю рідним та близьким загиблих сил та витримки і найшвидшого одужання пораненим", - написав Разумков у своєму мікроблозі Twitter уранці у п'ятницю.

Кулеба також висловив співчуття турецькому народу у зв'язку з цією подією, а також побажав якнайшвидшого одужання постраждалим.

"Глибоко засмучений звісткою про трагічну катастрофу вертольота у провінції Бітліс у Туреччині. Мої глибокі співчуття турецькому народу, сім'ям загиблих і моєму другові Mevlut Cavusoglu. Бажаю якнайшвидшого одужання постраждалим", - написав Кулеба у своєму мікроблозі Twitter уранці у п'ятницю.

За інформацією Міністерства оборони Туреччини, кількість загиблих унаслідок падіння військового вертольота ЗС Туреччини збільшилася з 9 до 11, двоє військових померли в лікарні вже після госпіталізації. У ЗМІ повідомляють, що авіакатастрофа сталася 4 березня у післяобідній час.

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ