Події

Венедіктова: В Офісі генпрокурора нині немає проектів підозр від інших правоохоронних органів за епізодами ПриватБанку

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова зазначає, що в Офіс генпрокурора не надходили проекти підозр від інших органів слідства у рамках розслідування справи ПриватБанку.

"На сьогодні в Офісі генпрокурора, конкретно у мене, немає жодних інших проектів підозр від органів досудового розслідування", - сказала Венедіктова в п'ятницю ввечері в ефірі "Свободи слова" Савіка Шустера в контексті теми розслідування епізодів справи ПриватБанку.

Стосовно епізоду, за яким було пред'явлено підозру колишньому першому заступнику голови правління ПриватБанку Володимиру Яценку, генпрокурор зазначила, що призначення експертизи було певним ризиком. "Коли я брала на себе відповідальність про призначення експертизи, я брала на себе відповідальність, що справу, може бути, і закрито", сказала вона, додавши, що результати експертизи "підтвердили хід розслідування".

"Чому підписала підозру? Тому що були підстави, тому взяла і підписала", -сказала вона.

Відповідаючи на питання про те, чи дійсно готуються документи на екстрадицію бізнесмена Ігоря Коломойського, генпрокурор сказала: "Я прокурор, не політик, не журналіст, я не хочу зараз грати словами. Я зроблю те, для чого буде достатньо доказової бази і сьогодні питання прізвищ - не питання функціоналу кримінальної юстиції ... будуть підстави, будуть зібрані достатні докази - ми це зробимо. На сьогодні говорити про те, що когось треба звідкись екстрадувати - для цього мають бути підстави".

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ