Події

Разумков сумнівається, що законопроект про НАБУ легко пройде комітет і два читання в Раді

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков не впевнений, що законопроект Кабінету Міністрів про Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) легко пройде профільний комітет і два читання парламенту.

"Я не впевнений, що законопроект щодо НАБУ легко пройде комітет, а потім і два читання в залі парламенту", - сказав Разумков в ексклюзивному інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

Він також зазначив, що і прибічники, і противники законопроекту про НАБУ знають механізми, як затягнути процес ухвалення, зокрема й через поправки.

"Але станом на сьогодні, якщо я не помиляюся, на комітеті це питання поки що не розглядалося. До речі, комітет не розглядав і законопроект, підготовлений Офісом президента і теж пов'язаний з повноваженнями НАБУ", - сказав Разумков.

Як повідомлялося, законопроект №5070 "Про внесення змін до деяких законів України стосовно приведення статусу НАБУ у відповідність з вимогами Конституції України" був ініційований прем'єр-міністром України Денисом Шмигалем і зареєстрований у Верховній Раді 15 лютого.

Повний текст інтерв'ю з Дмитром Разумковим буде оприлюднено на сайті агентства "Інтерфакс-Україна"

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ