Події

У Луганській області в результаті обстрілів російськими найманцями позицій ЗС України загинув мирний житель

За минулу добу в результаті обстрілу російськими найманцями позицій Збройних сил України поблизу Хутора Вільного в Луганській області загинув мирний житель, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

"23 лютого озброєні формування Російської Федерації вкотре цинічно порушили режим припинення вогню і крім обстрілів наших позицій із забороненої зброї, відкрили вогонь і по Хутору Вільному, що на Луганщині. Близько 17.25 на його дворі вибухнула міна, в результаті чого чоловік отримав важкі множинні поранення. Медики кілька годин поспіль намагалися врятувати життя чоловіка, але, на жаль, від важких поранень він помер", - повідомили в прес-центрі ООС уранці в середу.

У штабі наголосили, що "такі зухвалі і злочинні дії збройних формувань РФ у черговий раз свідчать про їхню зацікавленість у подальшій ескалації конфлікту на сході України і вкотре підтверджують систематичне ігнорування досягнутих домовленостей".

Також у штабі додали, що зібрані в повному обсязі матеріали направлять до Сєвєродонецького СБУ для вирішення питання про внесення відомостей в ЄРДР за ознаками складу злочину, передбаченого ч.2 ст.258 КК України (терористичний акт).

 

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ