Події

На Прикарпатті встановили 16 КПП для запобігання поширенню коронавірусу

Для запобігання поширенню COVID-19 в Івано-Франківській області встановили 16 карантинних блокпостів у низці населених пунктів, повідомили в поліції області.

"Поліцейські разом із медиками, рятувальниками і військовослужбовцями Національної гвардії несуть службу на 16 контрольно-пропускних пунктах області для запобігання поширенню коронавірусної інфекції", - сказано в повідомленні на сторінці відомства в Фейсбук в неділю.

Зазначається, що на КПП правоохоронці і медики здійснюють контроль за дотриманням карантинних обмежень у сфері пасажирських перевезень, проводять температурний скринінг громадянам і в разі необхідності перевіряють документи. У разі виявлення ознак захворювання, людей направляють до медичних установ.

Повідомляється, що 5 КПП будуть працювати в цілодобовому режимі, ще 11 - з 06:00 до 21:00.

Крім того, правоохоронці проводять роз'яснювальну роботу з учасниками дорожнього руху, пояснюють їм важливість дотримання карантину і закликають громадян обмежити пересування і виїжджати тільки при гострій потребі.

У поліції наголосили, що не блокують, не обмежують і не перешкоджають руху транспорту, а здійснюють контроль. "Таким рішенням встановлено особливий режим в'їзду і виїзду з окремих населених пунктів області громадян і транспортних засобів", уточнили правоохоронці.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ