Події

Представництво президента в АРК спростовує інформацію про відновлення залізничного сполучення з Кримом до деокупації

Україна не планує відновлювати пряме залізничне сполучення з Кримом до моменту деокупації тимчасово окупованої території, повідомляє прес-служба представництва президента України в АРК.

"У зв’язку з поширенням у пропагандистських медіа представниками окупаційної адміністрації Російської Федерації завідомо неправдивої інформації з метою розпалювання ворожнечі й маніпулювання свідомістю жителів Кримського півострова Представництво президента України нагадує, що Україна не розглядає силового варіанту повернення Криму. Провідними інструментами на шляху деокупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя є політико-дипломатичний та санкційний тиск на РФ", - зазначено в повідомленні на сторінці у Facebook.

Також зазначається, що заходи з покращення залізничного пасажирського сполучення між районами, наближеними до КПВВ на адміністративній межі з Кримом та стратегічними населеними пунктами, розташованими на материковій частині території України, здійснюватимуться виключно з метою реінтеграції жителів ТОТ і покращення умов перетину адміністративної межі.

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ